Bemutatkozunk

Az Orbánhegy Collegium célja, hogy a lehető legjobb környezetet teremtse meg lakói számára mind a szakmai/tanulmányi, mind a személyes fejlődésükhöz. (Facebook oldalunk eléréséhez kattints ide)

A kollégium két alappillére, a keresztény, családias szellemiség és a személyes kísérés is azt segítik, hogy egy tanulmányi téren és közösségileg is megtartó, egymást támogató légkör alakulhasson ki a bentlakók között. Éppen ezért kiemelten figyelünk rá, hogy olyan fiatalokat köszönthessünk magunk között, akikben a fenti törekvések megvannak.

Kollégiumunkban a lelki élethez kapcsolódó programokat az Opus Dei , a Katolikus Egyház személyi prelatúrája szervezi.

Működtetőink a Duna Egyesület és az Orbánhegy Diákotthon Kezelő Bt. ,amelyek oktatás- és képességfejlesztés mellett ismeretterjesztéssel és kulturális tevékenységek szervezésével foglalkoznak.

Ha Budapesten tanuló egyetemista fiú vagy és szeretnéd egy jó közösséghez tartozva komolyan venni a tanulmányaid is – nálunk a helyed!

BEMUTATKOZÓ VIDEÓK:

Orbánhegy Kollégium

❗ Hamarosan indul a FELVÉTELI az Orbánhegy Kollégiumba ❗✅ valódi, vidám közösség✅ a belvároshoz/egyetemekhez közeli, de nyugodt, zöld övezeti elhelyezkedés✅ évi legalább egy nemzetközi utazás✅ rendszeres sportolási lehetőség✅ közéleti, tudományos programok, rangos hazai és külföldi előadókkalÉs hogy mit is jelent mindez azoknak, akik már beköltöztek? Ez az alábbi videóból kiderul. 😉⬇⬇⬇

Közzétette: Orbánhegy Kollégium – 2019. május 25., szombat

 

Orbánhegy kollégium

Már várjuk a jelentkezéseket a következő tanévre!További információért: https://orbanhegykollegium.hu/wp/

Közzétette: Orbánhegy Kollégium – 2018. július 9., hétfő